Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ГЕРОЇ НАШИХ СЕРДЕЦЬ

Дата: 04.06.2019 12:31
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

Справжні сучасні герої — це звичайні люди, які живуть поруч з нами в ці непрості часи. У їхнє життя прийшла війна. Вони втратили близьких, свій дім, роботу, справу життя, опинились у складних життєвих обставинах. Але незважаючи ні на що, знайшли в собі сили жити далі, здолали складнощі, із честю вийшли з безвихідних ситуацій, вибороли собі право на другий шанс. Ці люди не просто змінили своє життя, але й змінили світ навколо себе. Ці люди — герої.

Дев'ять історій зібрало Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Переселенці та ветерани АТО/ООС, люди з інвалідністю та бізнесмени, лікарі та студенти — навколо цих людей вибудувався проект «Герої наших сердець». Їхні долі надихають, їхніми вчинками захоплюєшся, заглиблюючись у їхні історії, розумієш, що саме завдяки таким українцям у нас є шанс подолати всі негаразди та побудувати світле, мирне майбутнє.

Тож якщо ви знайомі з людьми, які варті того, щоби стати частиною цього проекту, надсилайте їхні історії, заповнивши форму: https://heroes.mtot.gov.ua/i-know-hero/

                 Українці мають знати, як багато поруч із ними надзвичайних і неймовірних людей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора