Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн - курс «Управління проектами місцевого розвитку-7»

Дата: 13.09.2017 12:34
Кількість переглядів: 340

З 25 вересня по 25 жовтня 2017 року за сприяння Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO буде проведений дистанційний (електронний) курс «Управління проектами місцевого розвитку-7» на онлайн-платформі «Спільнота практик місцевого розвитку».

До участі в електронному курсі запрошуються представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутати місцевих рад, лідери громад та активісти громадського сектору.

Метою е-курсу є, зокрема, знаходження проектного рішення
для реалізації стратегії розвитку громади та формулювання власної концепції проекту. Крім того, учасники зможуть отримати рекомендації до своєї концепції проекту, а також надати свою оцінку та рекомендації концепціям інших учасників.

Пропонуємо Вам взяти участь у даному е-курсі та розповсюдити інформацію серед зацікавлених сторін, в т. ч. сільських голів. Зарахування на е-курс буде відкрито впродовж 15 – 30 вересня 2017 року.

Звертаємо увагу на те, що для участі необхідно зареєструватися у Спільноті практик місцевого розвитку (сторінка Спільноти – http://udl.despro.org.ua).

Детальна інформація стосовно проведення е-курсу, а також участі та реєстрації знаходиться у запрошенні, що додається.

Також повідомляємо, що 15 вересня 2017 року на онлайн-платформі «PROMETHEUS» стартує курс «Децентралізація в Україні – теорія та практика». Мета курсу – надати учасникам базові знання про суть реформи місцевого самоврядування та процесу децентралізації, про можливості, які відкриваються завдяки цьому для громад, а також сформувати навички раціонального використання таких можливостей. Більш детальна інформація про курс – за посиланням: https://goo.gl/dnuMDh.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора