Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відзначили День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2018 12:45
Кількість переглядів: 947

Фото без описуГолова  державної адміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського  голови Сергій Щербина,  ветерани АТО, громадськість міста   у п’яту  річницю Дня Гідності і Свободи покладанням квітів  до  пам’ятного знака загиблим борцям  за незалежність України, честь та гідність її народу вшанували загиблих, які стали на захист демократичних цінностей та національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

Хвилиною мовчання вшановано пам’ять героїв Небесної Сотні та Героїв, які загинули на Сході України,  віддавши своє життя за наше гідне майбутнє.

Отець Василь провів поминальну панахиду за загиблими на Майдані та на війні.

- Зберегти соборність, територіальну єдність та суверенітет, усвідомлювати, що майбутнє України винятково в наших руках, і ніхто крім нас, не зробить нашу країну успішною, сильною  – це наш обов’язок перед Героями майдану, патріотами, що загинули та перед тими, що  і сьогодні захищають нашу незалежність, - зазначив Василь Миколайович на мітингу з нагоди Дня  Гідності і Свободи.

Сповнені  духом патріотизму пісні, що лунали на заході, хвилювали і наповнювали  людські серця гордістю за свій народ та  прагненням до єдності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора