Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черкащина продовжує роботу з пошуку вільних місць для вимушених переселенців

Дата: 12.08.2016 12:46
Кількість переглядів: 630

Про це повідомляють в Черкаському обласному контактному центрі. Наразі для тимчасового проживання переселених осіб є 16 об’єктів, в яких можливо розмістити 50 осіб.

Окрім цього, контактний центр для розміщення внутрішньо переміщених осіб використовує в якості транзитного пункту оздоровчий табір «Придніпровський», де можна одночасно влаштувати до 80 осіб.

– У цілому ж на території області перебуває майже 14 тисяч переселенців, зокрема 8899 родин, – зазначає керівник Центру, позаштатний радник Міністерства соціальної політики України з питань ВПО Лариса Ходаковська. – Усі отримують необхідні послуги та державну підтримку, забезпечені тимчасовим місцем проживання в районах та містах області.

За словами Лариси Володимирівни, переселенці одержують також усі необхідні консультаційні послуги та інформаційну підтримку, діти та студенти навчаються в місцевих навчальних закладах, пенсіонерам виплачують пенсії. Триває процес працевлаштування. Також меценати допомагають із забезпеченням продуктами харчування та одягом. На базі контактного центру працює психолог та юрист, які забезпечують первинну психологічну допомогу та, за потреби, соціальний супровід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора