Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан виконання заходів цивільного захисту у Звенигородському районі оцінюється як «задовільний»

Дата: 25.07.2017 12:47
Кількість переглядів: 808

Фото без описуТакий висновок комісії Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області та управління цивільного захисту Черкаської облдержадміністрації за результатами проведеної з 17 по 25 липня комплексної перевірки виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки у Звенигородському районі.

До перевірки залучено керівний склад району, районну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районні служби цивільного захисту, управління, відділи, установи, підприємства тощо.

В ході перевірки членами комісії надано методичну допомогу, що сприяло усуненню недоліків та приведенню рішень місцевих органів Фото без описувиконавчої влади у відповідність до вимог Кодексу цивільного захисту України та інших нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту.

На завершальному етапі перевірки 25 липня за участю заступника начальника  Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області В’ячеслава Перевізника  на території філії «Звенигородська ДЕД» ДП «Черкаський облавтодор» проведено огляд сил і засобів цивільного захисту району та у сесійному залі районної ради підсумкову нараду.

«Обмежено відповідає вимогам» - загальна оцінка стану виконання вимог законів та інших правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки у Звенигородському районі, - підсумував В’ячеслав Перевізник.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора