Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисті збори асоціації інженерів з охорони праці Звенигородського району

Дата: 26.04.2019 12:49
Кількість переглядів: 943

Фото без описуСьогодні з нагоди Всесвітнього дня охорони праці у малому залі райдержадміністрації відбулися урочисті збори асоціації інженерів з охорони праці Звенигородського району.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і чітке виконання вимог охорони праці нагороджено кращих працівників району:

Грамотою райдержадміністрації

1) в номінації "Кращий куточок з охорони праці"

Ольгу Щирбул - інженера з охорони праці Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг Звенигородського району);

2) в номінації "Краще сільськогосподарське підприємство з охорони праці та кращий кабінет з охорони праці"

Володимира Міняйла - голову  селянсько-фермерського господарства "Світлана" с. Чичиркозівка;

3) в номінації "Кращий спеціаліст з охорони праці"

Віктора Загороднього - інженера з охорони праці СТОВ ім. Гришка с.Ризине.

Подякою райдержадміністрації нагороджено:

Галину Дяченко - головного державного інспектора сектору з питань експертизи умов праці управління Держпраці у Черкаській області; 

Руслану Зубрицьку - головного державного інспектора відділу з питань гігієни праці управління Держпраці у Черкаській області.

Грамотою Звенигородського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області та подякою Асоціації спеціалістів охорони праці Черкащини нагороджено:

за перемогу у конкурсі на кращого спеціаліста з охорони праці серед підприємств Звенигородського району до Всесвітнього дня охорони праці у 2019 році

Людмилу Палій - інженера з охорони праці КНП «Звенигородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Звенигородської районної ради.

- Питання охорони праці під час виконання обов’язків надзвичайно важливе, - наголосив на урочистих зборах перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка. Він подякував усім, чия щоденна наполеглива і самовіддана праця спрямована на збереження людського життя, побажав знаходити розуміння і підтримку колег та керівництва, невичерпної життєвої енергії та наснаги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора