Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рятувальники Звенигородщини підвели підсумки роботи за І півріччя 2018 року

Дата: 13.07.2018 12:57
Кількість переглядів: 1025

Сьогодні в актовій залі 6 Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області відбулась нарада, під час якої рятувальники Звенигородщини підвели підсумки роботи за І півріччя 2018 року.

Захід відбувся за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, представника Управління ДСНС України у Черкаській області, куратора району, полковника служби цивільного захисту Ігоря Дядюри.

Обговорено ряд важливих питань за напрямками діяльності Державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, визначено проблемні питання та шляхи вирішення.

Акцентовано також увагу на основних питаннях сьогодення –попередження трагічних випадків на водних об’єктах району та   попередження пожеж під час збирання нового врожаю.

Заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк під час свого виступу подякував рятувальникам за самовіддане та професійне виконання службових обов‘язків, а також вручив заслужені нагороди.

Грамотами Звенигородської райдержадміністрації нагороджено:

командира відділення 6 ДПРЧ У ДСНС України у Черкаській області старшого сержанта служби цивільного захисту Андрія Кучерявого,   

командира відділення 6 ДПРЧ У ДСНС України у Черкаській області старшину служби цивільного захисту Максима Пихтіна,

водія 6 ДПРЧ У ДСНС України у Черкаській області молодшого сержанта служби цивільного захисту Миколу Білоуса.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора