Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадське обговорення відбулось у Попівці

Дата: 07.05.2018 09:10
Кількість переглядів: 803

     5 травня у Попівці на загальних зборах жителів села відбулось громадське обговорення пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальної громади.

У рамках робочої поїздки у загальних зборах узяли участь голова райдержадміністрації  Василь Довбуш та заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк .

Наразі до громади села надійшло дві пропозиції об’єднання територіальної громади - з адміністративними центрами у селах Водяники та  Рижанівка. Учасники зборів бурхливо обговорювали перспективи майбутнього об’єднання та його соціально-економічні сторони. Думки розділилися при визначенні адміністративного центру громади. З роз’ясненнями  про перспективи утворення об'єднаної територіальної громади з сусідніми громадами перед учасниками зборів виступив голова районної державної адміністрації. Жителі Попівки також отримали відповіді на  хвилюючі запитання .

В результаті обговорення громада підтримала пропозицію добровільного об’єднання територіальної громади, після вивчення думки всіх жителів села. З цією метою вирішено скликати сесію сільської ради для більш детального обговорення отриманих пропозицій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора