Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся конкурс з перевезення пасажирів

Дата: 03.01.2019 14:12
Кількість переглядів: 1008

Фото без описуЗабезпечення всіх населених пунктів автобусним сполученням  -актуальне і дуже складне питання, адже перевізники обслуговують більш вигідні маршрути, а від малоприбуткових - відмовляються.

У листопаді 2017 року у Звенигородському районі перевізники відмовилися обслуговувати 8 маршрутів.

Тож щоб забезпечити автобусне сполучення населених пунктів з райцентром  райдержадміністрацією проведено відповідну роботу, зокрема і перемовини з перевізниками, після чого 2 претенденти-перевізники подали пакети документів на конкурс.

Сьогодні у райдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з питань визначення переможця   конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі району. 

На маршрутах № 129 «Ватутіне –Стецівка», № 142 «Ватутіне – Чичиркозівка» оголошено переможцем ТОВ «Ватутінське АТП 17163».

Перевезення пасажирів за маршрутами № 107 «Звенигородка – Козацьке», № 119 «Звенигородка – Павлівка»,  № 127 «Звенигородка – Стара Буда», № 123 «Звенигородка – Кобиляки»  буде здійснювати ФОП Карпенко В.Ю.

На жаль, маршрути № 111 «Звенигородка – Гудзівка» та № 103 «Звенигородка – Чемериське» залишилися без перевізників. На ці напрямки були відсутні перевізники-претенденти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора