Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нас єднає молодість

Дата: 29.06.2016 14:13
Кількість переглядів: 778

Під таким гаслом відбулось свято з нагоди Дня молоді, яке за  доброю традицією щороку збирає в останню неділю червня разом усіх, хто молодий душею. Прекрасна літня пора, напоєна пахощами липи та троянд, покликала звенигородчан у парк відпочинку, щоб привітати кращих із числа молоді, обмінятись досягненнями, розважитись та відпочити.

У святкових заходах взяли участь голова районної ради Володимир Кучер, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Борова.

Грамотами районної державної адміністрації нагороджено:

Валентину Демченко -  чемпіонку області з легкої атлетики, члена збірної команди області.

Наталію Павленко - чемпіонку області з легкої атлетики, члена збірної команди області. 

Катерину Дем’янову - голову районної Ліги старшокласників, ученицю 11 класу ЗОШ ім. Т.Шевченка – за вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування, активну життєву позицію та з нагоди Дня молоді.

Ярослава Демченка – переможця обласних олімпіад з фізики, за високий  навчальний та розумовий потенціал, активну життєву позицію та з нагоди Дня молоді.                                    

Тетяну Калиту - керівника народного аматорського вокального ансамблю «Заспів» РБК, за вагомий внесок в розвиток культурної сфери району, активну життєву позицію та з нагоди Дня молоді.

Лілію Чупріненко - старшу медсестру Звенигородської ЦРЛ, за особистий внесок у розвиток медичної галузі району, високий професіоналізм та з нагоди Дня молоді.    

Наталію Лисокінь -  головного спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільговиків управління соціального захисту населення, за вагомий внесок у розвиток соціальної сфери району, активну життєву позицію та з нагоди Дня молоді.

Олександра Данилюка - адміністратора сектору надання адміністративних послуг апарату райдержадміністрації, за високий професіоналізм та з нагоди Дня молоді

Тетяну Шкільнюк - головного казначея відділу надходжень та видатків управління державної казначейської служби України, за вагомий внесок у розвиток фінансової сфери району, високий професіоналізм та з нагоди Дня молоді.

Грамотами районної ради нагороджено:   

Діану Дядя   - чемпіонку України з легкої атлетики серед дівчат.

Владислава Назарова - чемпіона України з легкої атлетики серед юнаків.

Віктора Яворського - учителя хімії Звенигородської ЗОШ ім. Т. Шевченка, наставника молоді, керівника команди школи, яка в цьому році виборола 3 місце в області у військово-патріотичній грі «Джура».

Руслана Вдовиченка – заступника голови громадської організації «Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції», за активну громадянську позицію, мужність та патріотизм, проявлені при  захисті Батьківщини, та з нагоди Дня молоді.

Після урочистої частини організовано концертно-розважальну програму та святкову дискотеку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора