Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнська гра "Джура-Прикордонник 2019" відбудеться у м.Ізмаїл

Дата: 05.09.2018 14:18
Кількість переглядів: 336

Фото без описуЗ метою популяризації національно-патріотичного виховання,  створення позитивного іміджу  українського військовослужбовця серед дітей та молоді, що сприятиме підготовці молоді до охорони державного кордону, Міністерством молоді та спорту з 2017 року організовується проведення  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура - Прикордонник».

Цього року вишкіл «Джура-Прикордонник 2018» проводився на базі Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби в місті Великі Мости, на Львівщині. У заході взяли участь понад 450 осіб з  прикордонних районів України.

Протягом вишколу з юними вихованцями проводились навчальні стрільби,практичні відпрацювання патрулювання кордону,навчання з орієнтування на місцевості за допомогою компаса,практичні заняття з тактичної медицини, показові виступи кінологів зі службовими собаками та багато іншого.

Детальніше про захід за посиланням : http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/39585.
Сторінка "Джура-Прикордонник" в мережі Facebook:https://www.facebook.com/DzhuraPrykordonnyk/.

Подія про проведення Всеукраїнського вишколу "Джура-Прикордонник" у 2019 році в м.Ізмаїл :https://www.facebook.com/events/859324914277069/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора