Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акція "Пам’ять героїв України"

Дата: 10.12.2018 14:29
Кількість переглядів: 1150

Фото без опису

У суботу 8 грудня в селі Хлипнівка на Звенигородщині пройшла акція "Пам’ять героїв України", засновником і організатором якої є Благодійна організація "Благодійний Фонд "СПІЛКА МАТЕРІ МИРУ". Захід відбувся в приміщенні сільського Будинку культури та зібрав майже повний зал. В заходах взяли участь голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, сільський голова села Хлипнівка Павло Дубіцький, громадські активісти,  військовослужбовці та просто небайдужі люди.

З вітальним словом виступила Голова Благодійного фонду Віра Швед. Вона вручила нагороди та подарунки учасникам бойових дій на Сході України, ветеранам війни в Афганістані, волонтерам. За активну підтримку волонтерської діяльності  отримали нагороди і керівники району Василь Довбуш та Володимир Кучер. 

Присутні вшанувати пам'ять загиблих хвилиною  мовчання.  Священики ієрей Мар'ян Піхур, протоієрей Віктор Піхур та протоієрей Володимир Хамрик провели молебень  за  Україну.

Завершилась акція   патріотичним концертом за участю заслуженого діяча мистецтв України, активного учасника Революції Гідності Анжели Ярмолюк, Дар’ї Максимчук, дуету Наруцьких,  танцівниць Театру танцю BelliBels.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора