Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Форуму бізнес- і ІТ-лідерів

Дата: 25.05.2018 14:30
Кількість переглядів: 366

Рада голів державних адміністрацій інформує про проведення українською компанією Terrasoft, яка є одним з ключових гравців на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM, наймасштабнішої бізнес-події цього літа Форуму бізнес- і ІТ-лідерів, який відбудеться у м. Київ, 21 червня 2018 р.

Місце проведення: м. Київ, пр-т. Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza.

Умови участі: безкоштовно (обов’язкова попередня онлайн реєстрація).

 

На Форумі зберуться понад 2000 учасників для бізнес-спілкування, які зможуть розширити коло ділових контактів, знайти нових клієнтів і партнерів. Також у рамках Форуму буде працювати експозона, де всі учасники зможуть ознайомитися з продуктами в галузі BPM- і CRM-систем.

 

Програма Форуму складається з трьох потоків:

Історії успіху і кейси: кейси компаній про стратегії та підходи, що допомагають пришвидшуватися на кожному етапі роботи компанії і ще швидше знаходити нові точки для росту.

Інструменти і технології: кращі практики застосування BPM- і CRM-інструментів у різних сферах діяльності організації, що допомагають компаніям швидко зростати і розвиватися.

Тренінги і мастер-класи: авторські майстер-класи з управління взаємовідносинами з клієнтами та оптимізації процесів компанії.

 

Своїм досвідом поділяться представники найбільших організацій: MTI, ПУМБ, Біосфера, Датагруп, Fedoriv, Deloitte, Vodafone Україна, ELDORADO, Hewlett-Packard Enterprise, Укртелеком, Нафтогаз України, MULTIPLEX, Miller Heiman Group, Бізнес-Конструктор та інші.

Більш детальну інформацію про Форум бізнес- і ІТ-лідерів можна отримати від працівників компанії Terrasoft за телефонами: +380(044)363-31-33, +380(95)924-36-96. А також в режимі онлайн через Інтернет на сторінці реєстрації учасників на Форум за гіперпосиланням: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner=glavrada .

Гіперпосилання на сторінку реєстрації учасників на Форум: https://www.terrasoft.ua/global-tour-2018/kiev?partner=glavrada .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора