Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш привітав з професійним святом дорожників району

Дата: 27.10.2017 14:10
Кількість переглядів: 901

Напередодні Дня автомобіліста і дорожника голова райдержадміністрації Василь Довбуш відвідав Філію «Звенигородська ДЕД», привітав працівників із професійним святом.

У теплій невимушеній атмосфері дорожники підвели підсумки своєї діяльності за 9 місяців поточного року, обговорили плани на перспективу.

На сьогодні у Філії працює 77 осіб. За словами її керівника Олександра Бондарчука, це досвідчені люди, знавці своєї справи. Підводячи підсумки і аналізуючи стан справ, Олександр Григорович зауважив, що підприємство працює стабільно, надійно, немає заборгованості з виплати заробітної плати та сплати податків.

Вітаючи працівників дорожньої служби, голова райдержадміністрації Василь Довбуш висловив їм вдячність  за працю, а також наголосив на тому, що наступного року держава планує створити дорожній фонд, тож будівництво і ремонт доріг серед пріоритетів на 2018 рік.

За вагомі трудові здобутки та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника кращих працівників Філії нагороджено грамотами та оголошено подяки.

Філію "Звенигородська ДЕД" за вагомі досягнення та свій внесок у розвиток автомобільних доріг нагороджено грамотою  ДП «Черкаський облавтодор».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора