Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Конкурс з відбору інвестиційних програм і проектів,що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2017 році

Дата: 30.06.2016 14:34
Кількість переглядів: 709

З 01.03.2016 розпочався конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів,що можуть реалізуватися у 2017 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у Черкаській області.

Відповідно до форм зазначених у наказі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 24.04.2015 No80 „Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку?, заявниками подаються та реєструються проекти на відповідній сторінці офіційного веб-сайту Мінрегіону України (http://dfrr.minregion.gov.ua ).

Згідно з Порядком підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 No 196 проекти повинні обов’язково відповідати одній з таких умов:

1)відповідність пріоритетам визначеним у Плані реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2015 – 2017 роки;

2)впровадженню інвестиційних програм і проектів як проектів співробітництва територіальних громад;

3)підтримці добровільного об’єднання громад.

Крім того, основними критеріями відбору є:

  • для інвестиційних програм і проектів, які передбачають будівництво,— наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проектної документації;
  • календарний план реалізації від одного до трьох років;
  • співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;
  • спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, самостійно забезпечувати власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів.

За детальною інформацією звертатися у Звенигородську районну державну адміністрацію, відділ економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури. Тел. 21066, 22232 Тарасевич Леся Миколаївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора