Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Влада та бізнес – партнери на Черкащині», – очільник області на зустрічі з інвесторами

Дата: 03.10.2018 14:34
Кількість переглядів: 982

Група компаній Rasec зацікавлена в подальшому розвитку свого проекту на Черкащині. Про це йшлося на зустрічі голови ОДА Юрія Ткаченка з її президентом Патріком Жантій. У ній також узяв участь засновник компанії Caillau П’єр Андре Фернандес.

Натепер на Черкащині працюють 10 підприємств із французькими інвестиціями. Обсяг іноземних інвестицій із Франції в економіку регіону становить 11,5 млн грн. Група компаній Rasec придбала виробничі площі в Черкасах у 2008 році та відкрила тут завод із виробництва металоконструкцій. Її президент Патрік Жантій подякував обласній владі за постійне сприяння в роботі та дружню атмосферу до інвесторів на Черкащині.

– Влада та бізнес є партнерами на Черкащині, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – І для нас однаково важливий кожний інвестиційний проект. Із групою компаній Rasec уже маємо історію співпраці. І особливо приємно, що цей інвестор стає нашим помічником у залученні інших інвестицій. Наша нинішня зустріч відбулася за участі його колеги – засновника компанії Caillau, що нині вивчає можливість реалізації власних проектів у сфері автомобіле- та авіабудування в Україні. Справді, найкращою рекламою для потенційних інвесторів є історії успіху проектів їхніх колег.

Принагідно очільник області запросив керівництво цих компаній на Черкаський міжнародний економічний форум-2018, що відбудеться 11 жовтня в Черкасах.

Детальніше про форум тут: http://economforum.ck.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора