Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Черкаська якість»: кращих виробників цього року визначили на Черкащині

Дата: 27.11.2018 14:35
Кількість переглядів: 1150

Фото без описуКількість учасників конкурсу «Черкаська якість» постійно зростає – так само, як і асортимент продукції, який представляють на розгляд комісії.

Конкурс уже вчетверте зібрав кращих виробників області, які й отримали заслужені нагороди.

Зауважимо, більше 2 десятків підприємств заявили 34 види продукції. Після проведення експертної оцінки визначили номінації: продовольчі товари – 23, промислові товари для населення – 3, товари виробничо-технічного призначення – 2, роботи і послуги – 6.

– Конкурс став потужним промоційним кроком для підвищення впізнаваності нашої регіональної продукції, – зауважив перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Найкраще ж підтвердження якості товарів є визнання самих покупців, коли продукти й послуги мають попит. Це вкотре доводить, що ми можемо конкурувати на рівні інших країн. Адже наш досвід, модернізація та система управління якістю дають в результаті той продукт, що потребує суспільство. І який з гідністю можна представити на міжнародних ринках.

Зауважимо, в області щорічно проводиться конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «Черкаська якість» згідно з розпорядженням голови Черкаської облдержадміністрації № 313 від 01.07.2015  – з метою популяризації місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу управлінню якістю.

У 2015-2017 роках звання переможців та призерів конкурсу здобули 67 видів продукції. У цьому році до них доєдналися ще 34 види. Тобто за час проведення конкурсу 101 вид продукції отримав заслужене визнання. Левова частка серед них – це продовольчі товари, адже Черкащина є одним із лідерів на українському ринку серед виробників сільськогосподарської продукції. Водночас знак «Черкаська якість» набуває набиякої популярності. Ним уже маркуються деякі торішні переможці. Він є і на сторінках офіційних веб-сайтів, рекламних буклетів, банерів підприємств.

Серед переможців: ПАТ «Юрія», ТОВ «Біхайв», ТОВ «Кондитерська фабрика «Меркурій», ТОВ «Уманьпиво», ТОВ «ДЕМАР ПЛЮС», ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат», ПАТ «Звенигородський сироробний комбінат», ТОВ «Виробнича компанія ГУД ФУД», ПП «Імперіал плюс», ТОВ «Хлібний дім – Україна», ТОВ «Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор», ТОВ «Тамако-Інвест», ТОВ «Смілянська швейна фабрика», приватне мале виробниче підприємство «Фотоніка Плюс», КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради та ТОВ «МБП-Тепломережа».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора