Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До закладів освіти Черкащини вже надходять нові підручники

Дата: 08.08.2018 14:45
Кількість переглядів: 993

Заклади освіти області забезпечені підручниками з урахуванням видань минулих років. Навчальні видання цього року вже надходять до шкіл області. Про це повідомила заступник начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна.

Учні 2-4 та 6-9 класів забезпечені підручниками стовідсотково. Учні 11 класів забезпечені на 89 %. Оскільки за державні кошти не було видано низку підручників профільного рівня.

– Цього року надходять підручники для учнів 1-го, 5-го та 10-го класів, – зауважила Оксана Іванівна. – Для 5-х класів навчальна література вже почала надходити в область. Надійшло 38% від плану завозу. Підручники організовано доставляються до шкіл. До початку навчального року повинні бути в кожному закладі освіти.

Проте під питанням залишається вчасна доставка підручників для учнів 1 та 10 класів, друк яких лише розпочався, додала посадовиця. Вона наголосила, що у зв’язку з цим, на місцях необхідно провести роз’яснювальну роботу серед батьків та педагогів щодо тимчасової затримки з надходженням нових підручників і при умові надходження нових підручників необхідно організовувати їх розвантаження та доставку до шкіл.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора