Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якісна комунікація як запорука успіху соціальної адаптації ветеранів до умов мирного життя

Дата: 08.07.2019 14:47
Кількість переглядів: 327

15-16 липня 2019 року у місті Черкаси, будинок культури ім. Кулика по вул. Благовісна 170, буде проведено унікальний дводенний тренінг, на тему: «Якісна комунікація як запорука успіху соціальної адаптації ветеранів до умов мирного життя», спікер ветеран війни у В’єтнамі, психотерапевт, тренер Р. Френк П'юселік.

Бійці, повертаючись з ООС, несуть війну додому. В цьому бачить загрозу катастрофічного сценарію для України психолог зі світовим іменем, один із розробників програми реабілітації військових, що її на цей час використовують в армії США Роберт Френк  П'юселік. Спецпризначенець армії СІЛА під час війни у В'єтнамі. Один із засновників напрямку нейролінгвістичного програмування (НЛП) та розробник системи реабілітації ветеранів військових конфліктів. З 1998 року - постійний консультант Корпусу миру. Коуч та тренер для військових із подолання посттравматичного синдрому (ПТСР). Автор книги "Війни реальності" - про "невидимі війни" в душі людини.

Запрошуємо ветеранів АТО, членів їх родин та фахівців які надають послуги даній категорії населення взяти участь у даному заході. Вхід безкоштовний.

Початок роботи з 9:00 по 18:00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора