Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Депутати районної ради заслухали звіт голови райдержадміністрації Василя Довбуша

Дата: 24.02.2017 14:49
Кількість переглядів: 703

Фото без опису24 лютого на засіданні сесії районної ради голова райдержадміністрації Василь Довбуш прозвітував перед депутатами районної ради про виконання програм соціально-економічного розвитку району та делегованих районною радою повноважень за 2016 рік. 

- Робота районної державної адміністрації у звітному періоді спрямовувалася на забезпечення збалансованого соціально-економічного розвитку району, ефективного використання наявних природних та фінансових ресурсів, сприяння залученню інвестиційних ресурсів, вирішення актуальних проблем життєдіяльності району та  поліпшення соціального захисту населення, – відзначив голова райдержадміністрації. - Все, чого ми досягли – результат співпраці райдержадміністрації з районною та сільськими радами,  депутатами всіх рівнів, установами і підприємствами району.            

Василь Довбуш висловив вдячність усім, хто долучився до виконання програми економічного і соціального розвитку району та висловив сподівання щодо подальшої співпраці та взаєморозуміння.

- У нас одна мета – покращити добробут жителів району та прагнення - жити в мирній країні! - підсумовуючи свій виступ, наголосив голова райдержадміністрації.

Також у роботі сесії районної ради взяли участь голова обласної ради Олександр Вельбівець та заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Сергій Овчаренко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора