Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч з Шевченківською ОТГ

Дата: 27.02.2019 14:49
Кількість переглядів: 916

Фото без опису     Сьогодні голова райдержадміністрації Василь Довбуш за участю першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки, начальника фінансового управління райдержадміністрації Наталії Лаврінченко, керівників та представників відділу освіти, управління соціального захисту, служби у справах дітей, сектору правового забезпечення та роботи із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації провів зустріч із головою та бухгалтером Шевченківської ОТГ.

У ході спілкування піднімалися актуальні питання роботи об’єднаної територіальної громади. Зокрема, про передачу майна районної комунальної власності в комунальну власність Шевченківської ОТГ, особливості функціонування закладів освіти, культури та реалізацію державної політики щодо соціального захисту та надання адміністративних послуг.

Голова Шевченківської об’єднаної територіальної громади Сергій Смалько розповів про подальше становлення об’єднаної громади та її виконавчих органів. 

Кожен з учасників зустрічі мав можливість висловити своє бачення та можливі шляхи вирішення проблемних питань.

В процесі дискусії відбувся корисний обмін думками, досвідом, зауваженнями, в результаті чого були відпрацьовані конкретні пропозиції, обговорено напрямки співпраці та шляхи досягнення максимальної користі для громади та її мешканців.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора