Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Енергетиків району привітали з професійним святом

Дата: 21.12.2018 14:52
Кількість переглядів: 1096

Фото без опису

Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. Це день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці комфортного життя населення. 

З цієї нагоди перший  заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Задеряка відвідав  підприємство Звенигородський РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго». Він привітав колектив енергетиків з професійним святом та з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Побажав успішної праці, вдалого реформування, стабільного функціонування енергетичної галузі, яка є вагомою складовою економіки держави та повсякденного побуту громадян, миру та злагоди в родинах.

- Сьогодні в такий важкий час для економіки країни  і для галузі енергетики в цілому від вашої професійності та сумлінності залежить робота  підприємств, функціонування соціальної сфери, зв’язку та транспорту, побут українців – тепло і світло у школах та дитячих садках, у лікарнях та установах, в наших оселях, - наголосив Дмитро Васильович вітаючи присутніх на заході.

Фото без описуЗа забезпечення стабільної роботи енергетичної галузі  України, професіоналізм, сумлінну наполегливу  працю та з нагоди Дня енергетика  Сергія  Голуба – майстра відокремленого структурного підрозділу Звенигородський РЕМ ПАТ «Черкасиобленерго»  нагороджено Подякою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Також  кращим працівникам енергетичної галузі району було вручено Почесні грамоти районної державної адміністрації, Звенигородської та Ватутінської міських  рад, грамоти та відзнаки ПАТ «Черкасиобленерго» .

А колектив Ватутінського Будинку культури подарував енергетикам святковий концерт.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора