Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників культури та майстрів народного мистецтва Звенигородщини привітали з професійним святом

Дата: 09.11.2018 14:55
Кількість переглядів: 1133

Фото без описуУрочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися сьогодні у районному Будинку культури.

- Саме сьогодні, у непростий час, коли Україна героїчно долає виклики і загрози, утверджує незалежність та суверенітет, відстоює честь і гідність, нам як ніколи потрібна сучасна та актуальна культура, звернена у майбутнє, але укорінена у могутній національній традиції, - звернувся до учасників заходу заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк. - Працівники культури піснею та словом підтримують наших бійців. Вже традиційно щороку у жовтні мистецька Звенигородщина вітає підшефну для нашого району військову частину А 0709 міста Черкаси з річницею їхнього створення.

Працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом також привітали голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови Оксана Бугаєнко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Лілія Іщенко. Вони висловили щиру вдячність митцям Звенигородщини за високе служіння українській культурі, невтомний творчий пошук і самовідданість.

Кращі працівники культури та аматори народного мистецтва за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм отримали заслужені нагороди. Гарного настрою та позитивних емоцій усім присутнім додав святковий концерт.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора