Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрито меморіальну дошку пам’яті Михайла Нетесюка

Дата: 22.06.2016 14:55
Кількість переглядів: 743

На фасаді Звенигородської школи-інтернату 22 червня урочисто відкрито меморіальну дошку на честь випускника навчального закладу Михайла Нетесюка, який загинув під час антитерористичної операції на Сході України.

На церемонії відкриття меморіальної дошки пам’яті були присутні голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, батько героя, депутати обласної ради Олексій Озірний, Сергій Куліков, учасники антитерористичної операції Сергій Прудиус, Олександр Зацарінний, учнівський, педагогічний колективи, громадськість.

Михайло Нетесюк мобілізований 29 квітня 2015 року, за покликом серця пішов боронити від лютого ворога Батьківщину, проходив службу рядовим солдатом у 184 навчальному центрі міста Старичі Львівської області, потім у військовій частині 1603, 39-му окремому мотопіхотному батальйоні (93-я окрема механізована бригада)  міста Димитров Донецької області. Загинув на 42 році життя, 2 січня 2016 року, під час виконання бойового завдання в зоні проведення АТО. 

Тепер Михайло Нетесюк з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом учнів, вчителів, всіх, хто буде приходити до навчального закладу, і нагадуватиме кожному з нас, що він загинув, аби ми жили у мирній і незалежній Україні.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героя та усіх захисників, які віддали своє життя за Вітчизну.

Вічна слава і пам’ять захиснику України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора