Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На честь Героїв АТО у Звенигородці провели спортивні змагання

Дата: 25.09.2017 15:05
Кількість переглядів: 926

Спортивні змагання з легкої атлетики серед учнів 6-7 класів району на призи воїнів АТО відбулися 23 вересня на території Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи.

Змагання було започатковано минулого року з метою виховання патріотизму, поваги до воїнів АТО, популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді.

Спортивна зустріч розпочалася  з урочистої церемонії підняття Державного прапора України та вшанування хвилиною мовчання  наших земляків та всіх полеглих учасників АТО, що захищали мир і незалежність України на її східних рубежах.

Звертаючись до учасників заходу, голова райдержадміністрації Василь Довбуш відзначив, що у районі підростає покоління активної, спортивної молоді та справжніх патріотів, побажав всім учасникам змагань міцного здоров’я, вдалих стартів, оптимізму, нових яскравих перемог, а також отримати від змагань заряд  позитивних емоцій.

Юнаки та дівчата змагалися у метанні м’яча, бігові на 60, 300 і 600 метрів, стрибках у довжину.

Переможців з  кожного виду спорту нагороджено пам’ятними медалями та грамотами райдержадміністрації.

І загальнокомандне місце посіла Звенигородська спеціалізована школа ім. Т.Г.Шевченка, ІІ місце – Звенигородська спеціалізована школа № 1, ІІІ місце здобула Шевченківська спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням предметів  гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради. Команда-переможець  нагороджена кубком.

Учасників змагань, вболівальників та гостей частували смачною кашею.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора