Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі триває ліквідація наслідків негоди

Дата: 24.01.2018 15:21
Кількість переглядів: 773

У зв’язку зі складними погодними умовами 18 січня на Звенигородщині оголошено надзвичайну ситуацію. Внаслідок снігопаду частково припинено транспортне сполучення на автомобільних дорогах, частково або повністю знеструмлено 13 населених пунктів району.

Як повідомляє начальник метеостанції Звенигородка   Т.Лисенко, після сильних снігопадів, що спостерігалися 18 січня, висота снігового покриву на Звенигородщині досягла рекордних значень за весь повоєнний період - 59 см. В останнє такий високий сніговий покрив відмічався взимку 1986-87 років – 57см.

За інформацією завідувача сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Сергія Палія, на ліквідації наслідків негоди задіяно близько 70 одиниць техніки підприємств району всіх форм власності. На відновлення електропостачання мобілізовано всі сили і засоби Звенигородського РЕМу.

На автомобільних дорогах продовжується робота щодо розширення проїжджої частини.

У районі без світла залишаються Мурзинці та Майданівка. Сьогодні голова  Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш провів виїзну нараду щодо відновлення електропостачання цих населених пунктів. В ході наради безпосередньо на місці проведення аварійно-відновлювальних робіт голова райдержадміністрації Василь Довбуш разом з керівниками РЕМу, ДП «Звенигородське лісове господарство», управління агропромислового розвитку райдержадміністрації скоординували подальші дії цих служб, зокрема, щодо розчищення під’їзних шляхів від снігових наметів, завалених дерев, заміни 9 пошкоджених електроопор та відновлення електропостачання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора