Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників соціальної сфери Звенигородщини привітали з професійним святом

Дата: 02.11.2018 15:22
Кількість переглядів: 885

Сьогодні керівники району привітали працівників соціальної сфери з професійним святом, яке в Україні відзначають щороку у першу неділю листопада.

- Соціальна робота - це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми, - відзначив голова райдержадміністрації Василь Довбуш, вітаючи службу у справах дітей райдержадміністрації зі святом. - Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомагаючи  тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства нашої держави.

Василь Миколайович вручив грамоту райдержадміністрації начальнику служби у справах дітей райдержадміністрації Людмилі Притулі за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у вирішення проблем соціального захисту громадян та з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Цього ж дня перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка відвідав управління соціальної захисту населення райдержадміністрації, привітав колектив із професійним святом та вручив грамоти:

- спеціалісту відділу соціально-трудових відносини Дар'ї Сухомлин,

 - начальнику відділу контролю за додержанням вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій органами  Пенсійного фонду України Ларисі Корчевській,

- головному спеціалісту відділу адресних допомог Оксані Мемех,

-  завідувачу сектору управління персоналом Людмилі Куцоп'ят,

- спеціалісту відділу персоніфікованого обліку пільговиків Лесі Романовій,

- головному спеціалісту відділу адресних допомог Ірині Пушці,

- спеціалісту відділу контролю за додержанням вимог законодавства під час призначення (перерахунку) та виплати пенсій органами Пенсійного фонду України Ірині Слинько.   

Заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк побував у Звенигородському відділенні Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, щоб виконати почесну місію - привіти колектив із професійним святом та вручити грамоту райдержадміністрації головному спеціалісту Ганні Безверхій.

Вітаючи колективи з професійним святом, заступники наголосили на тому, що це свято – справедлива пошана держави за  працю благородних людей, сповнену гуманізму, любові і тепла. Адже соціальні працівники щоденно піклуються про майже всі категорії населення, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер, заступник міського голови м.Звенигородка Оксана Бугаєнко відвідали Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та престарілих, привітали з професійним святом соціальних працівників закладу, кращих з них нагородили грамотами.

- Бути в потрібну хвилину поруч, підтримати і вселити віру в завтрашній день - не просто професійне гасло, а ваш життєвий принцип, - звернувся безпосередньо до працівників закладу голова райдержадміністрації Василь Довбуш. - Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Саме тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам людську шану і повагу.

Керівник району подякував працівникам  соціальної сфери за самовіддане служіння обраній справі та ідеалам добра, справедливості, витримку, любов і співчуття та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя, миру та злагоди.

Грамотою райдержадміністрації нагороджено комірника Марину Яровенко та   швачку Галину Дащенко.

Вітаючи працівників установи зі святом, виконуючий обов’язки директора закладу Леонід Грицик  висловив вдячність небайдужим людям за допомогу  закладу та її мешканцям долати труднощі сьогодення, зокрема голові райдержадміністрації Василю Довбушу, голові районної ради Володимиру Кучеру, міському голові Олександру Саєнку, керівникам сільгосппідприємств Юрію Осадчому, Володимиру Зозулі, Віталію Лавриченку, Олегу Олефіренку та волонтерам.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора