Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України

Дата: 06.12.2017 15:07
Кількість переглядів: 1098

Фото без опису

- Сьогодні нас зібрали урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України. Напевно, не випадково ці дати поряд стоять у календарі, адже об’єднують вони лідерів, людей активної життєвої позиції, захисників прав і свобод громадян, територіальної цілісності та незалежності України. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних захисників та волонтерів. За роки часу після Революції Гідності ви довели, що українська армія сильна духом, має надійний тил і готова боронити свою державу до останку. Завдяки вам – волонтерам і військовим - гартується нова українська армія та пишеться її нова історія, - відзначив голова райдержадміністрації Василь Довбуш на урочистих заходах, що відбулися 5 грудня у сесійній залі районної ради з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України.

- Ми стали свідками народження лицарів нового покоління. Справжні патріоти України, наші земляки: Костянтин Дубовський, Віктор Бойко, Володимир Шуклін, Віктор Погорілий, Анатолій Зозуля, Михайло Нетесюк, Роман Кузьмін, Максим Фролов, Володимир Назаренко, Сергій  Дядченко, Володимир Женжеруха, Сергій Сиротенко - віддали своє життя за майбутнє України.

Учасники урочистостей вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх героїв, які загинули на Сході України.

До присутніх у залі також звернулися голова районної ради Володимир Кучер, заступник  міського  голови міста Звенигородка, ветеран АТО Сергій Куліков, голова благодійного фонду  «Звенигородський волонтерський рух з Україною в серці» Віктор Ткаченко, військовий комісар Звенигородського районного військового комісаріату Роман Здоренко, голова районної ради ветеранів Петро Уманець.

За вагомий внесок у справу підтримки захисників України, громадянську мужність, патріотизм активістів волонтерського руху району Сергія Керданя, Валерія Павлова, Віталія Лободу нагороджено відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в АТО».

Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» за гідне виконання службових обовязків  нагороджено старшого лейтенанта запасу Артема Кожушка та лейтенанта запасу Ігоря Шевченка.

Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» - посмертно нагороджено старшого сержанта Романа Кузьміна та рядового Володимира Назаренка. Зал аплодував стоячи, коли рідні отримували їх нагороди.

Також волонтерам та військовослужбовцям з нагоди Міжнародного дня волонтера та 26-ї річниці Збройних сил України вручено нагороди райдержадміністрації, районної та міської рад, військового комісаріату, благодійного фонду  «Звенигородський волонтерський рух з Україною в серці», районної ради ветеранів та райвідділу управління ДСНС.  

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора