Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомагати людям – їхнє покликання!

Дата: 04.11.2016 15:23
Кількість переглядів: 654

4 листопада напередодні відзначення Дня працівників соціальної сфери заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, керуючий справами районної ради Володимир Низенко, заступник міського голови м.Звенигородка Оксана Бугаєнко відвідали Звенигородський будинок-інтернат для інвалідів та пристарілих, привітали з професійним святом соціальних працівників закладу, кращих з них нагородили грамотами.

У своєму виступі заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк наголосив на особливій місії людей, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Руслан Якович подякував працівникам  соціальної сфери за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя та невичерпної життєвої енергії.

- Працювати в системі соціального захисту може далеко не кожен, адже ця професія, як ніяка інша, потребує особливого вміння перейматися чужим болем та співчуттям йому, а ще брати на себе відповідальність за долю іншої людини, - відзначив директор Звенигородський будинку-інтернату для інвалідів та пристарілих Василь Чорновіл.

На сьогодні в будинку інтернаті працює великий колектив – 244 працюючих, з них -18 трудяться в інтернаті понад 30 років, понад 25 років - працює 6 осіб, 104 працівники інтернату переступили 10-річний рубіж. Завдяки стабільності колективу сформувалися трудові династії, яких на сьогодні – 7. Заклад пишається своїми трударями, адже 7 працівників мають державні нагороди України. Серед них: Ніна Могилко нагороджена орденом «За заслуги ІІІ ступеня», колишній кухар Марія Дащенко, яка зараз перебуває на заслуженому відпочинку, – орденом «Княгині Ольги ІІІ ступеня». Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджені: колишній головний бухгалтер Валентина Льонченко та старша медична сестра Лариса Ніколюк. Медаллю «20 років незалежності України» та Почесною грамотою Кабінету Міністрів України нагороджено заступника директора Леніда Грицика.

Як повідомив Василь Іванович, сьогодні непросто виділити кращих працівників, тому що преважна більшість з них працюють відповідально і сумлінно, для кожного вони знаходять добре, обнадійливе слово, намагаються розрадити і допомогти.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора