Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники районів звітуватимуть очільнику області про інвестроботу

Дата: 24.01.2017 15:23
Кількість переглядів: 568

Щомісячний звіт про залучення інвестицій віднині впроваджено на Черкащині. Його надаватимуть керівники районів. Про це сказав очільник області Юрій Ткаченко на виїзній нараді в Городищі.

         Голова Черкаської ОДА доручив актуалізувати всю інформацію для потенційних інвесторів. Нею наповнюватимуть, зокрема, інвестиційний портал області.

         – Щомісяця контролюватиму, хто з голів РДА і які зусилля доклав задля залучення інвестицій у свій район, – наголосив Юрій Ткаченко. – Це показник їхньої роботи. Наш незмінний пріоритет – створення максимально комфортних умов для ведення бізнесу на Черкащині.

         Також очільник області наголосив на максимальній прозорості державних закупівель, що відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу.

         – Чинний закон дає замовникам можливість вибору: проводити допорогову закупівлю за прямими договорами чи через систему ProZorro, – пояснив Юрій Ткаченко. – Перших, згідно з аналітикою, найбільше торік було у відділах освіти Золотоніської, Звенигородської та Кам’янської адміністрацій. Це – недержавницький підхід до використання бюджетних коштів! Доцільним є використання системи ProZorro і для допорогових закупівель. Ми будемо моніторити ситуацію та давати оцінку таким діям.

         Нагадаємо, завдяки застосуванню системи ProZorro області вже вдалося заощадити понад 76 млн грн. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора