Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями

Дата: 02.12.2016 15:29
Кількість переглядів: 704

Фото без опису2 грудня у Звенигородському колективному учбово-виробничому підприємстві УТОС відбувся круглий стіл  за участю заступника голови райдержадміністрації Руслана Каюка, начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Оксани Лісової, начальника  управління Пенсійного фонду України у Звенигородському районі Лесі Пони та колективу Звенигородської територіально-виробничої первинної організації УТОС.

Обговорено питання соціального захисту людей з обмеженими можливостями, нарахування субсидій, пенсійного забезпечення, пільгового перевезення, ремонту тротуарів та прибудинкових територій, облаштування пандусів.

Як відомо, 3 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Він покликаний привернути увагу громадськості до проблем людей з особливими потребами.

Як повідомила голова правління організації  Валентина Чечіна, Звенигородська територіально-виробнича первинна організація УТОС об’єднує інвалідів по зору І-ІІ групи, на обліку  всього перебуває 160 осіб з Тальнівського, Лисянського, Звенигородського районів та м.Ватутіне. Ця первинна організація – друга домівка для людей з особливими потребами, адже тут вони діляться своїми проблемами, спільно шукають шляхи їх подолання, тут їх розуміють і підтримують.

Під час зустрічі Руслан Якович наголосив, що особливого вшанування і відзначення заслуговують ті люди, які не впали в розпач, не замкнулись у собі, а в силу власних можливостей працюють, беруть активну участь в громадському житті району. Він висловив захоплення і повагу тим людям, які проявляють високі громадські й морально-вольові якості, живуть повноцінним життям і є прикладом для всіх нас.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора