Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Журналісти та тревел-блогери з України подорожували Черкащиною

Дата: 04.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 855

У рамках прес-туру «Подорожуй Черкащиною ЗАРАЗ!» 13 журналістів, гідів та тревел-блогерів з Києва, Сум, Умані, Харкова та Черкас 30-31 травня занурилися в атмосферу туристичних місць області.

Організував 2-денний прес-тур Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА. Щоб взяти участь у прес-турі потрібно було подати заявку та пройти конкурсний відбір.

У Департаменті регіонального розвитку кажуть, мета туру – показати туристам із усієї України різну Черкащину. З її місцями сили, фестивалями, івентами, розвагами, унікальними пам'ятками, атракціями, стравами. Адже Черкаську область не дуже хочуть помічати на туристичній мапі України. Бо мало знають про її туристичні унікальні принади.

Протягом двох днів учасники прес-туру відвідали Черкаський зоопарк – один із найкращих в Україні, помедитували в єдиному на всю Європу Буддійському храмі, побували в Резиденції Хмельницького, Іллінській церкві, Мотронинському монастирі, відчули енергетику Холодного Яру, прогулялися еко-поселенням й побачили одного з найстарших дубів в Україні, поплавали на човнах по Тясминському каньйону та погуляли місцями Пушкіна й Чайковського. А ще скуштували справжні козацькі страви Дикого Хутору та продегустували зелені коктейлі від еко-поселенців з садиби «Ясний день». А на завершення прогулялися акваторією річки Дніпро на теплоході вздовж міста Черкаси. Ці місця та об'єкти дійсно викликали багато позитивних емоцій та вразили журналістів і блогерів своєю красою та несхожістю. 

У Департаменті регіонального розвитку зазначають, що саме такі прес-тури допомагають популяризувати туристичні маршрути, локації та об'єкти, а ще розповідати про талановитих та незвичайних людей, які є хранителями та душою багатьох туристичних локацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора