Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада щодо взаємодії структурних підрозділів АПК та Держпродспоживслужби в районах області

Дата: 13.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 984

Фото без описуСьогодні в актовій залі Звенигородської районної ради під головуванням першого заступника голови Черкаської облдержадміністрації Тараса Висоцького відбулась нарада на тему: „Взаємодія структурних підрозділів АПК та Держпродспоживслужби в районах області“.

У нараді взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігор Колодка, начальник Управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Олена Звягінцева, начальник Головного управління Держпродслужби в Черкаській області Альона Бойко, голова Звенигородської райдержадміністрації Василь Довбуш, керівники управлінь і відділів агропромислового розвитку райдержадміністрацій області та представники Держпродспоживслужби районів області.

Обговорено актуальні питання співпраці даних служб, зокрема щодо вирішення питань, пов’язаних з утилізацією, знищенням та знешкодженням непридатних або заборонених до використання пестицидів.

Акцентовано увагу на проблемних питаннях розвитку галузі бджільництва,особливо щодо захисту бджіл від отруєнь при застосуванні агровиробниками засобів захисту рослин.

Нарада відбулась у формі конструктивного діалогу. Учасники мали змогу обмінятися досвідом роботи, озвучити проблемні питання та спільно напрацювати шляхи вирішення проблемних питань.

 

Фото без опису

Керівники області на чолі з першим заступником голови  облдержадміністрації Тарасом Висоцьким спільно із  членами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  оглянули у Неморожі  місця зберігання заборонених, невідомих та непридатних до використання у сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин.  

        

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора