Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 15:36
Кількість переглядів: 1128

Фото без опису

7 грудня  в актовому залі Звенигородської школи мистецтв відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні. З вітальними словами та найкращими побажаннями до присутніх звернулись голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, голова районної ради Володимир Кучер та заступник міського  голови  Сергій Щербина.

Кращим  представникам місцевого самоврядування вручено Почесні грамоти та  медалі обласної ради, районної та міської рад, райдержадміністрації.

 Вітаючи присутніх зі святом  керівники району та міста  зазначили, що бути посадовцем місцевого самоврядування саме у цей час – відповідальна та складна місія, яку голови  громад не бояться на себе брати. Подякували їм за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, вирішення його актуальних проблем, професіоналізм, сумлінну роботу на благо територіальних громад району і побажали усім миру, міцного здоров'я, щастя, згуртованості і взаєморозуміння, поваги та вдячності від людей, наполегливості, непохитної віри у себе і майбутнє України.

Святкового настрою присутнім додали вітання вихованців дитячої школи мистецтв, працівників районного Будинку культури та народних аматорів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора