Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання колегії: підведено підсумки за 2018 рік

Дата: 23.01.2019 15:38
Кількість переглядів: 947

Фото без описуСьогодні у сесійній залі районної ради голова райдержадміністрації Василь Довбуш провів  засідання колегії райдержадміністрації.

Під час засідання заслухали чотири питання порядку денного. По першому питанню, що стосувалося підведення підсумків економічного та соціального розвитку району за 2018 рік, інформував перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка.

Про стан погашення заборгованості податків та зборів, які сплачуються до місцевих бюджетів, доповіла начальник Звенигородське управління ГУДФС у Черкаській області Ірина Бистрова.

Начальник відділу документообігу і контролю апарату райдержадміністрації Людмила Сюкало інформувала присутніх про підсумки роботи з документами та стан виконавської дисципліни в райдержадміністрації за 2018 рік.

Обговорили також питання щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення у 2018 році. Завідувач сектору правового забезпечення та роботи із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Алла Попович відзначила, що на розгляд районної державної адміністрації надійшло 470 звернень  громадян,  444 -  письмових,  з них – 329  звернення з обласного контактного центру та 26 – на особистих прийомах. Аналіз розгляду звернень свідчить, що розглянуто на 6 звернень менше ніж  за  аналогічний період минулого року.

В своїх зверненнях громадяни порушили 470 питань. Найактуальнішими із них є питання соціального захисту – 316 (67%); комунального господарства – 44 (9,3%); аграрної політики 41(8,7%).

З них вирішено позитивно 106 звернень громадян, відмовлено у задоволенні – 14, по 325 зверненнях заявникам надано роз’яснення відповідно до норм чинного законодавства, 18 звернень перебуває на контролі. 

Через органи державної влади вищого рівня надійшло 373 звернення, в тому числі через  «Урядову гарячу лінію» - 329, облдержадміністрацію – 44.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора