Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Звенигородщині відбулися урочистості з нагоди 23-ої річниці Конституції України

Дата: 27.06.2019 15:40
Кількість переглядів: 531

Фото без описуНапередодні Дня Конституції у сесійній залі районної ради відбулися урочистості.

-28 червня 1996 року о 9:18 ранку після 24 годин безперервної роботи Верховна Рада України прийняла і ввела в дію Конституцію України. Міжнародне співтовариство схвалило Конституцію України, назвавши її однією з найдемократичніших у світі,- звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Василь Довбуш.

- Нехай цей урочистий день  зміцнює почуття гордості за наш район, за нашу країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Хай нинішнє свято наповнить наше життя невичерпною енергією, надасть усім нам наснаги, сил і впевненості у всіх добрих справах на благо України.

Голова районної громадської  організації «Союз Чорнобиль» та голова райдержадміністрації вручили дітям постраждалим в наслідок Чорнобильської катастрофи та вдовам ліквідаторів на Чорнобильській атомній електростанції подарунки з нагоди свята.

Святковий концерт учасникам урочистих зборів подарували дитячі вокальні колективи районного Будинку культури та вихованці дитячої школи мистецтв.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора