Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обрано новий склад Громадської ради при Звенигородській райдержадміністрації

Дата: 03.04.2017 15:46
Кількість переглядів: 624

Фото без опису3 квітня у Звенигородській райдержадміністрації відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради.

За рішенням зборів, усі 11 делегованих представників громадськості увійшли до нового складу громадської ради при райдержадміністрації.

Новообрана громадська рада одноголосним рішенням обрала головою дорадчого органу Володимира Слинька, який очолює Звенигородську районну організацію Товариства Червоного Хреста, - заступником – Валентину Смілянець -  голову благодійного  фонду Звенигородщина – територія добра та милосердя».

Фото без описуВітаючи громадських активістів, Володимир Слинько подякував за довіру та висловив сподівання на конструктивну та плідну роботу громадської ради, яка в нинішньому її складі буде діяти протягом двох років та працюватиме за затвердженим планом роботи, збираючись на  засідання не рідше одного разу на квартал.

Також він відзначив, що Громадська рада є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, а серед основних функцій, які вона виконує, - забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю та врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора