Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває конкурс на розробку та написання Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату (SECAP) для малих громад

Дата: 17.08.2017 15:47
Кількість переглядів: 383

Фото без описуДо 15 вересня 2017 року триває конкурс із розробки та написання Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату (SECAP) серед малих громад України з чисельністю населення не більше 50 тис.

Головною метою конкурсу є відпрацювання дієвої структури допомоги малим містам, селищам та об’єднаним громадам в ініціалізації, плануванні, втіленні проектів власної модернізації енергетичного та фінансового менеджменту, енергозбереження, сталого розвитку, економії власних ресурсів, тощо.
Громадська організація «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» (м. Лубни, Полтавська область) в рамках проекту «Організації співпраці малих міст України, громадського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» що фінансується Міністерством Клімату та Довкілля Норвегії пропонує на конкурсній основі фінансову допомогу (50 % вартості робіт) у написанні Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату для 15-20 населених пунктів України.
Пріоритетними вважаються проекти в наступних галузях:
-    енергобезпека та диверсифікація джерел енергії, зменшення витрат енергоносіїв;
-    збереження довкілля, благоустрій територій;
-    енергозбереження на об’єктах комунальної власності;
-    модернізація технологій у житлово-комунальному секторі та використання альтернативних джерел енергії;
-    стратегічне планування, комплексна оцінка середовища, адаптації та пом’якшення наслідків зміни клімату.
Детальнішу інформацію з питань участі у конкурсі можна отримати за телефоном 63-09-78 (відділ атмосферного повітря,поводження з відходами, природоохоронних програм та моніторингу).

Довідково: наявність плану дій сталого енергетичного розвитку дає підстави громаді приймати участь у конкурсах Європейського союзу на отримання грантової допомоги для реалізації інвестиційних проектів.

Умови конкурсу

Заявка на участь в конкурсі на розробку та написання Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та Клімату (SECAP) для малих громад

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора