Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про оприлюднений проект розпорядження щодо підвищення тарифів на платні послуги, які надаються Драбівською, Звенигородською, Канівською, Катеринопільською, Шполянською центральними районними лікарнями.

Дата: 20.08.2018 15:53
Кількість переглядів: 453

До обласної державної адміністрації надійшли звернення від Драбівської (18.04.2018 № 1704/8/7), Звенигородської (25.06.2018), Канівської (19.06.2018 № 3079/01-03), Катеринопільської (13.06.2018 № 58), Шполянської (12.06.2018 № 78/05-19) центральних районних лікарень щодо підвищення тарифів на платні послуги, що ними надаються.

За результатами розгляду розрахункових матеріалів щодо фактичної вартості послуг, розроблено проект розпорядження обласної державної адміністрації „Про встановлення тарифів на платні послуги, що надаються Драбівською, Звенигородською, Канівською, Катеринопільською, Шполянською центральними районними лікарнями“ (регуляторний акт), який передбачає встановлення тарифів на проведення:
• медичних попереднього при влаштуванні на роботу та періодичних медичних оглядів працівників певних категорій;
• обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництв та організацій, діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекцій;
• медичних оглядів для отримання дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної системи;
• медичних оглядів кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів;
• обов’язкового профілактичного наркологічного огляду;
• обов’язкових попереднього та періодичних психіатричних оглядів.

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності“ повідомлення про оприлюднення, зазначений проект регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу  розміщено на офіційному веб-сайті обласної державної адміністрації (www.ck-oda.gov.ua) в розділі „Регуляторна діяльність“ в рубриці „Оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізу регуляторного впливу“.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у Департаменті регіонального розвитку обласної державної адміністрації у письмовому вигляді (м.Черкаси, бул. Т.Г. Шевченко, 185, к.404, за тел. (0472) 37 27 65 або за електронною адресою (adm-posl@drr-ck.gov.ua), з терміном не меншим ніж один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта на офіційному сайті обласної державної адміністрації.
За результатами розгляду пропозицій і зауважень буде підготовлено остаточний проект розпорядження та направлено на погодження до Державної регуляторної служби України.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора