Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День, покликаний привернути увагу до проблем людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2018 15:55
Кількість переглядів: 1258

Фото без описуЩороку 3 грудня Україна разом зі світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з обмеженими можливостями, засвідчуючи увагу до їхніх проблем.

Цей день об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їхньої долі. У рамках цієї дати заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, директор Звенигородської філії ТОВ НВФ «Урожай» Віктор Марченко з робочою поїздкою побували у Водяниках, Кобиляках, Попівці, Чижівці.  Разом із сільськими головами та секретарями сільських рад, керівником СВГ «Володимир» Віктором Черевком відвідали людей, які на сьогодні найбільше потребують нашої допомоги та додаткової уваги.

Зустрічі проходили в теплій задушевній обстановці, відвідуваним були вручені подарунки у вигляді продуктових наборів.

Руслан Каюк кожному побажав бадьорості духу, міцного здоров’я, теплих стосунків з близькими людьми. А також наголосив, що у роботі об’єднаних територіальних громад вбачає одним із пріоритетів - поліпшення життєзабезпечення громадян з особливими потребами, інтеграцію їх до  суспільного життя.

Окремо висловив щиру вдячність рідним, які допомагають людям з інвалідністю, не залишаються осторонь їхніх потреб та проблем. Адже завдяки їхній турботі, милосердю та підтримці такі люди мають можливість відчувати себе повноцінними членами громади.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора