Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про графік роботи мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги на ІІ півріччя 2019 року

Дата: 12.07.2019 09:05
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Для забезпечення захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств та оперативного реагування на випадки силового захоплення земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств (адреса: м. Черкаси, бульв. Шевченка, 185, номер гарячої лінії: (0472) 33-00-27).

Щотижня мобільні точки доступу до надання безоплатної правової допомоги у Черкаській області,  до складу яких входять представники Головного територіального управління юстиції у Черкаській  області,  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області  та нотаріуси,  здійснюють виїзди у райони з метою надання  якісної  правової допомоги.

З графіком роботи мобільних точок доступу до надання безоплатної правової допомоги на ІІ півріччя 2019 року можна ознайомитись за посиланням: http://uprav.ck.minjust.gov.ua/hrafik/ .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора