Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання Комісії з питань захисту прав дитини Звенигородської райдержадміністрації

Дата: 29.07.2019 15:13
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

Сьогодні за участю  першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки проведено засідання Комісії з питань захисту прав дитини Звенигородської райдержадміністрації, на якій було розглянуто три питання:

Першою було розглянуто заяву опікуна дитини-сироти – про надання дозволу на представництво інтересів дитини під час укладання договору купівлі-продажу житла. Комісією вирішено надати  такий дозвіл, а службі у справах дітей підготувати проект відповідного розпорядження та забезпечити контроль щодо захисту прав дитини.

Наступним  розглянуто надання висновку про визначення місця проживання дітей. Дане питання залишено без розгляду, в зв’язку з тим, що  на розгляд комісії не надано всіх необхідних документів. Вирішено  розглянути  дане питання при умові  їх наявності.

Також  начальник служби у справах дітей Людмила Притула ознайомила присутніх із Постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 616 « Зміни, що вносяться до постанови КМУ від 15.11.2017 № 877 «Порядок та умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа». Ознайомила з порядком участі причетних до виконання даної постанови структурних підрозділів райдержадміністрації. Повідомила, яка попередня робота служби у справах дітей була проведена на виконання даної постанови.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора