Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчання у рамках програми MATRA з питань верховенства права на тему «Державні закупівлі»

Дата: 31.07.2019 12:34
Кількість переглядів: 371

Національне агентство України з питань державної служби інформує, що у період з 6 по 15 листопада 2019 року у мм. Гаага та Лейден (Королівство Нідерланди) проходитиме навчання у рамках програми MATRA з питань верховенства права на тему «Державні закупівлі» (далі - програма MATRA).

Програму MATRA розроблено з метою зміцнення інституційної спроможності державних органів у сфері верховенства права у країнах: Албанія, Вірменія, Боснія і Герцеговина, Грузія, Молдова. Північна Македонія, Сербія, Туреччина, Україна та Чорногорія. Зазначений тематичний курс передбачає участь 4 кандидатів від України.

Кандидати на участь у програмі MATRA повинні відповідати таким критеріям:

  • посада державної служби;
  • сфера відповідальності - державні закупівлі на центральному, або місцевому рівнях;
  • вільне володіння англійською мовою;

Подати аплікаційну форму на участь у зазначеній програмі можна на       офіційному  веб-сайті         Нідерландського    гельсінського комітету     https://www.nhc.nl/themes/building-up-rule-of-law/matrarolt/        до  08 вересня 2019 року.

 

Альона Пасека 256 00 61 paseka@nads.gov.ua


Розгляд аплікаційних форм та обрання відповідних кандидатів здійснюватиметься нідерландською стороною з урахуванням рекомендацій Посольства Нідерландів в Україні, а також Національного агентства України з питань державної служби як координатора зазначеної програми.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора