Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада щодо співпраці установ соціальної сфери з ОТГ

Дата: 07.08.2019 15:27
Кількість переглядів: 969

Фото без описуСьогодні у райдержадміністрації відбулась нарада з питань ефективної співпраці установ соціальної сфери з об’єднаними територіальними громадами.

У нараді взяли участь директор Департаменту соціального захисту населення Черкаської облдержадміністрації Руслан Чикало, заступник директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олег Шимчук, перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка, керівники та посадові особи соціальної сфери району, представники Шевченківської та Водяницької об’єднаних територіальних громад.

Під час наради обговорено питання про ефективну співпрацю установ соціальної сфери з ОТГ, фінансування закладів соціальної сфери, організацію роботи з вивчення потреб мешканців ОТГ в соціальних послугах та інші.     

Присутнім роздано методичні рекомендації щодо діяльності об’єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення.

Зустріч відбулась конструктивно, учасники наради отримали відповіді на проблемні питання, які виникають в процесі роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора