Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Черкащині стартує набір на курс до школи МСП

Дата: 13.08.2019 08:34
Кількість переглядів: 313

Вже вдруге на Черкащині запускають навчальний курс для підприємців. 16 вересня Департамент регіонального розвитку та Черкаська Агенція регіонального розвитку в партнерстві з школою SMRNK розпочнуть навчання «Старт та розвиток власної справи».

Курс відбуватиметься в рамках обласної Стратегії та Програми розвитку малого і середнього підприємництва до 2020 року, адже одним із її пріоритетних завдань є фінансування підприємницької освіти.

В рамках цієї Програми Черкаська ОДА та Черкаська Агенція регіонального розвитку покриють 50% вартості навчання 15 осіб на курсі «Старт та розвиток власної справи».

Участь у курсі можуть брати підприємці та ті, хто має намір відкрити власний бізнес.

Навчальна програма Курсу складається з 2 Блоків: Вступний блок/Басейн та Основний Блок.

Участь в вступному блоці/Басейні – безкоштовна та розпочинається вже 16 вересня за попередньої реєстрації тут https://u.to/iEsKFg

Участь в основному блоці можлива лише для тих, хто пройшов Басейн. Умови відбору буде оголошено під час проходження Басейну. Але варто пам’ятати, що 50% вартості курсу покриває Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА та Черкаська Агенція регіонального розвитку.

Також слухачів курсу очікує 7 тижнів інтенсивної групової та самостійної роботи, супровід менторів та презентація бізнес-ідеї перед потенційними інвесторами.

Участь у цьому курсі надає стрімкий старт, адже максимум через 3 тижні після початку учасник вже активно продає й вміє ставити фінансову ціль. А режим постійних брейнштормів і перевірок прискорює учасників курсу в десятки разів та змінює  стиль та якість їхнього життя.

Навчання проводить Черкаська школа підприємництва SMRNK, що є одним із основних постачальників знань, натхнення та дисципліни для черкаських підприємців та має на меті розвивати спільноту відповідальних і успішних підприємців по всій Україні.

Деталі про Курс та Програму тут: http://smrnk.com

За додатковою інформацією прохання телефонувати +380 95 344 9780

Нагадаємо, що випускниками попереднього курсу, який завершився 6 липня цього року стали 11 слухачів, які вже активно роблять бізнес, а саме відкривають кафе здорової їжі, запускають власну лінійку одягу, навчальні курси, масштабують SMM агентство та ін.  Їхні бізнеси такі різні, але вони дуже важливі для розвитку всього регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора