Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перевірено стан матеріального та технічного забезпечення підприємств та їх готовність до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 21.08.2019 16:36
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Cьогодні на базі філії «Звенигородська ДЕД» ДП «Черкаський облавтодор» за участю представників районної державної адміністрації та Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області здійснено перевірку готовності мобільної групи реагування на надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення та транспортної інфраструктури в осінньо-зимовий період 2019/2020 років, створення та накопичення матеріальних резервів усіх рівнів.

Членами комісії перевірено стан матеріального та технічного забезпечення підприємств та їх готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Після перевірки мобільної групи під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дмитра Задеряки відбулась нарада  з  питань зимового утримання автомобільних доріг району. У нараді взяли участь представники ДСНС, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та підрядних організацій, з якими Службою автомобільних доріг області укладено договори на зимове утримання доріг. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора