Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голови ОТГ спільно з обласним керівництвом вирішували нагальні питання розвитку громад

Дата: 23.08.2019 08:46
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

Нагальні для вирішення питання стосовно подальшого розвитку об’єднаних територіальних громад обговорювали сьогодні в малій сесійній залі Будинку рад. До обласного центру цього дня прибули керівники ОТГ. Спільно з очільником області Ігорем Шевченком та його першим заступником Тарасом Висоцьким, а також керівниками структурних підрозділів ОДА вирішували проблеми в різних напрямах.

Ігор Шевченко закликав голів об’єднаних громад до конструктивної співпраці та запевнив у подальшій підтримці:

– Надважливими нині в області є питання екології, освітньої галузі, сфери земельних відносин, у цілому виконання місцевих бюджетів та низка інших. І я готовий до спільної з вами роботи та напрацювання чітких пропозицій і планів, які б сприяли ефективному розвитку.

Під час зустрічі до очільника області звернулись керівники Білозірської громади, Іваньківської, Шполянської, Мокрокалигірської, Тернівської та ін. Йшлося про налагодження співпраці громад із районними адміністраціями, ремонту місцевих автошляхів та доріг державного значення, реанімації місцевих бюджетоформуючих підприємств, перспективи залучення інвесторів, функціонування освітніх та медичних закладів та ін.

Деякі ініційовані представниками громад пропозиції спрямують в подальшому на розгляд уже новосформованого Уряду.

Між тим, у ході сьогоднішнього засідання детально розглянули кілька блоків, зокрема ремонту доріг, екологічного напряму, фінансів та освітньої галузі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора