Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звенигородщина відзначила День незалежності України та День Державного Прапора

Дата: 23.08.2019 14:23
Кількість переглядів: 688

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Центральна площа міста  23 серпня зібрала жителів району та гостей, щоб урочисто відзначити 28-му річницю незалежності України та День Державного Прапора.

Найактивніший волонтер району Віктор Ткаченко та учениця 9 класу, президент  Звенигородської школи № 3 Мар’яна Лещенко  виконали почесну місію -  підняття Державного Прапора України.

Урочистості продовжились в сесійній залі районної ради.

-  Проголошення Незалежності 24 серпня 1991 року стало початком відліку історії сучасної Української державності. Україна вкотре переживає страшні випробовування. Під синьо-жовтим прапором, який став невід’ємною ознакою свободи і мужності, за нашу державність і суверенітет проливають кров мужні сини України. З особливим болем саме в ці дні згадуємо героїв-земляків, які віддали своє життя за Батьківщину. Вічна їм слава! - звернувся до жителів району перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка.  

Хвилиною мовчання вшановано пам'ять Героїв - земляків , які полягли  за мир, незалежність  і територіальну цілісність України.

З найкращими побажаннями з нагоди свят до громади під час урочистих заходів також звернувся голова районної ради Володимир Кучер.                .

Учасникам АТО, волонтерам,  активним громадським діячам, звенигородчанам, які зробили значний внесок у розбудову країни і Звенигородщини, вручено  заслужені  нагороди.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора