Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання районного оперативного штабу з підготовки до зими

Дата: 16.09.2019 16:36
Кількість переглядів: 318

Фото без описуСьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка за участю заступника міського голови Сергія Кулікова  провів чергове засідання районного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки  підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери району до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.

Під час засідання розглянули стан підготовки до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2019-2020 років господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери району.

Керівники відповідних служб доповіли про вжиті заходи з підготовки до опалювального сезону та організаційні питання, які необхідно врегулювати до початку нового опалювального сезону.

- До вирішення проблемних питань слід підходити відповідально та оперативно, - наголосив перший заступник голови райдержадміністрації Дмитро Задеряка та дав ряд доручень і рекомендацій стосовно подальших робіт.

Особливу увагу приділено організації та облаштуванню вузлів обліку газу в закладах освіти засобами дистанційної передачі даних відповідно до вимог нормативних документів, адже від вирішення цього питання залежить забезпечення навчального процесу в зимовий період.

За інформацією відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації, наразі завдання з підготовки до нового опалювального сезону в цілому по району майже виконано.

Не менш важливим питанням порядку денного засідання штабу було утримання вулично-дорожньої мережі у зимовий період.

Як повідомив завідувач сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Сергій Палій, у районі створено місцевий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.

Службою автомобільних доріг області розпочато тендерну процедуру щодо утримання автомобільних доріг державного значення.

Переможцем тендеру на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення, проведеного ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області», визнано ПП «БУДСЕРВІС КО» ( директор – Климчук О.І.).

Звенигородською міською радою укладено договір з підрядними організаціями на зимове утримання вулиць міста Звенигородки на 2019  рік. Розпочато підготовку тендеру на утримання вулиць та тротуарів  м.Звенигородка на 2020 рік.

Соціальними угодами між сільськими радами та сільгосптоваровиробниками передбачено  залучення техніки сільгосппідприємств для очищення доріг від снігу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора