Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ОБСЛУГОВУЮЧИХ КООПЕРАТИВІВ ТА СІМЕЙНИХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Дата: 03.10.2019 12:29
Кількість переглядів: 684

 

Фото без описуВідповідно до Порядку використання бюджетних коштів, передбачених на здійснення фінансової підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області, затвердженого розпорядженням Черкаської обласної  державної  адміністрації  від  04.06.2015  № 265   в редакції розпорядження Черкаської облдержадміністрації від 09.09.2019 № 554 оголошується конкурс з надання фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам та сімейним фермерським господарствам Звенигородського району за умови співфінансування у розмірі 30% за рахунок власних коштів.

 Бюджетні кошти спрямовуються на:

1) придбання сільськогосподарської техніки, обладнання, устаткування;

2) придбання садивного матеріалу у виробників, внесених до Державного реєстру виробників насіння і садивного матеріалу, або в будь-яких суб’єктів господарювання за наявності сертифіката походження на такий садивний матеріал;

3) придбання поголів’я молодняку великої рогатої худоби молочного, молочно-м’ясного і м’ясного напряму продуктивності вітчизняного походження, свинок та кнурів, вівцематок, баранів, ярок про ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

Документи приймаються з дати опублікування оголошення в засобах масової інформації до 20 жовтня 2019 року включно. Документи,  після закінчення  строку  їх приймання,  не  приймаються та не розглядаються.

Заявка на отримання фінансової підтримки згідно з формою, затвердженою розпорядженням райдержадміністрації, та  документи приймаються відповідно до переліку, встановленого пунктами 10, 13 та 15   до Порядку використання бюджетних коштів, передбачених на здійснення фінансової підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області, затвердженого розпорядженням Черкаської обласної  державної  адміністрації  від  04.06.2015  № 265   в редакції розпорядження Черкаської облдержадміністрації від 09.09.2019 № 554.

Заявка та документи в повному обсязі згідно переліку, оформлені та завірені належним чином, подаються до управління агропромислового розвитку Звенигородської райдержадміністрації кабінет 41.

 

Додаток:

Порядок використання бюджетних коштів, передбачених на здійснення фінансової підтримки розвитку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів у Черкаській області, затвердженого розпорядженням Черкаської обласної  державної  адміністрації  від  04.06.2015  № 265   в редакції розпорядження Черкаської облдержадміністрації від 09.09.2019 № 554.

 

Заявка    для отримання фінансової підтримки сільськогосподарським

обслуговуючим кооперативом та сімейним фермерським господарством.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора